top of page
Search
  • nextAR.app

Mobilya Alışveriş Web Sitenize Artırılmış Gerçeklik Nasıl Uygulanır?

Artırılmış gerçeklik (AR), mobilya endüstrisi için, maliyetleri ve geliştirme çabaları gibi zorluklar sebebiyle geçiştirilmemesi gereken bir önem taşıyor.

Web sitenizde veya uygulamanızda artırılmış gerçeklik (AR) özellikli bir alışveriş deneyimi uygulamak göründüğünden çok daha kolaydır.


Bunun için öncelikli olarak, şirket içi geliştirme yöntemini tercih edebilirsiniz.


1. Şirket içi geliştirme


Daha pahalı ve teknik süreci daha zahmetlidir. ARkit ve ARCore motorlarından yararlanacak şekilde donatılmış bir geliştirme ekibine yatırım yapılması söz konusu olabilir. Genellikle, ürünlerinizin gerçekçi 3D sürümlerini oluşturmak için bir 3D modelleme ve yazılım kullanarak bu sürece başlanır. Daha sonra artırılmış gerçekliği mümkün kılan bindirme sürümleri oluşturulacaktır.


2. Kullanıma hazır bir Artırılmış Gerçeklik (AR) ticaret platformu seçin


Şu anda, Designhubz benzeri bir avuç platform, fiziksel envanterinizi herhangi bir teknik bilgi olmadan kolayca 3D ve artırılmış gerçeklik (AR) ürün görünümlerine dönüştürme seçeneği sunuyor. Burası üzerinden, hızlı ve ölçülebilir bir yol izlenebilir. Size mobilyanızı tarayan ve platformumuzdaki hesabınıza otomatik olarak yüklenen 3D görünümlere dönüştüren tam otomatik ve taşınabilir robotik teçhizatlar sağlanabilir. Bu süreç, daha sonra 3D ürün görünümlerinizi AR görselleştirme için uyumlu hale getirir. Giriş yaptıktan sonra, 3D ve AR özellikli ürün görünümlerinizi web sitenizde, uygulamanızda veya sosyal medya kanallarınızda yayınlayabilir veya paylaşabilirsiniz. Aslında süreç bu kadar basit ve bilhassa mobilya sektörü için bir o kadar da avantajlı.


Artırılmış gerçekliğin internet üzerinden mobilya ticareti için harika bir fırsat olduğu artık bir sır değil. Biz bu konuya küçük bir virgül koymuş olduk. Güçlü dip dalgasını işittiğimiz ve büyük bir teknolojik potansiyel içeren bu yenilikçi sürece, her geçen gün daha fazla marka adapte olmakta ve online satışta büyümek için artırılmış gerçekliğin imkanlarından faydalanmaktadır.


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Artırılmış Gerçeklik ve Sağlık Hizmetleri Pazarı

Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR), çeşitli iş, eğitim ve kişisel yaşam alanlarını etkilemekte ve geliştirmektedir. Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) endüstrisi dikkate değer bir or

bottom of page