top of page
Search
  • nextAR.app

Artırılmış Gerçeklik ve Sağlık Hizmetleri Pazarı

Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR), çeşitli iş, eğitim ve kişisel yaşam alanlarını etkilemekte ve geliştirmektedir. Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) endüstrisi dikkate değer bir oranda büyümektedir.


Eğitim, oyun, perakende ve tabii ki sağlık hizmetleri dahil olmak üzere çok sayıda sektör tarafından benimsenmekte olan bu heyecan verici teknoloji, ilaç endüstrisinde de hızlı bir şekilde yayılım göstermektedir. Sağlık Hizmetleri pazarındaki küresel Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) pazarı 2018'de 609,60 milyon dolar olarak değerlendirilirken, bu sayının 2026 yılına kadar 4.237,60 milyon dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.


NextAR Artırılmış Gerçeklik Platformu, tıbbi bir ürünün arkasındaki bilimsel temellerin daha iyi anlaşılmasına yardımcı olmak için yenilikçi Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) deneyimleri ortaya koymaktadır. Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) uygulamalarımız, akıllı cihazınızda yer alabilecek etkileşimli animasyonlar, hologramlar, 3D modeller ve oyunlar gibi bilimsel bir deneyimi etkinleştirmek için en son teknolojik gelişmeleri kullanmaktadır.


İlaç ve Kimya Sektöründe Artırılmış Gerçeklik


Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) bir süredir giderek artan bir şekilde teknolojinin gündemini oluşturmakta ve bu teknoloji geliştikçe; dijital içeriğin, sanal gerçeklik üzerinden görselleştirmesini sağlamaktadır. Bugün, ilaç ve kimya sektöründe yer alan farklı Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) uygulamalarının tanıtımı, gerçekten dijital dünyanın sınırlarını zorlamaktadır. Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) deneyimi artık bir akıllı telefon veya tablete sahip olan herkes için erişilebilir hale gelmiştir. Bilhassa ilaç ve kimya endüstrisine ait pazarlama materyalleri ve ürünler, Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR) sayesinde sanal dünyanın bir parçası haline gelmekte; kimyasal bileşenleri, ilaçları, sağlık hizmetlerini ve tıbbi cihazları sanal olarak keşfetmek, yeni bir dijital pazarlama faaliyeti ihtiyacı olarak ortaya çıkmaktadır. Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR)’in ilaç ve biyoteknoloji alanındaki kullanımı gün geçtikçe artıyor ve bunu müşterilerimiz için gelecekte nasıl kullanacağımızı görmekten NextAR olarak büyük heyecan duyuyoruz.


NextAR, Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality-AR)'in ilaç ve sağlık hizmetleri endüstrisine getireceği yenilikler bağlamında farklı yol ve yöntemler keşfetmeye devam ediyor…


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page